EN AQUESTA SESSIÓ FAREU UNA WIKI


Primer estudiem el manual

A les sessions anteriors heu pogut comprovar que és bastant flexible en quan els continguts i tipologia d'aquests que podeu afegir a l'espai WIKI.

Farem grups de 3 persones, aquesta vegada per àrees o be departaments
Dissenyeu l'entorn (interfície) de la wiki
Escolliu un tema de treball en referència a la vostre àrea o departament (transversal)
Ho distribuïu en sessions (les que calguin)
A la última sessió afegiu un enllaç a un qüestionari d'avaluació realitzat amb googledocs.


A LA SESSIÓ 4 PRESENTAREU LES WIKIS


Ha arribat el moment de crear la nostra pròpia wiki!!!!


Després d'haver pensat aquests dies amb els continguts i la metodologia (procediments, activitats, recursos) que voldríem utilitzar per a la nostra wiki, ja podem començar el taller!

Primer. Crea el teu propi compte de www.wikispaces.com

Segon. Després d'haver creat el teu compte, crear la teva wiki: posa-li nom, escull l'opció "Protegida" i Indica el tipus de wiki: "Educació Primària i Secundària".

Tercer. Un cop dins de la teva wiki, l'hauràs de personalitzar. Per això, caldrà que vagis a l'opció "Administrar wiki/Ajustaments/Aspecte visual/Temes i colors" i escull el que més t'agradi.

Recorda que també pots posar un logotip al títol, entre altres possibilitats.

Quart. Ja tens la teva wiki personalitzada i ja pots començar a introduir contingut. La primera pàgina que caldrà editar serà la HOME.
Us suggerim que en aquesta pàgina poseu els objectius de l'unitat didàctica i/o activitat per tal de presentar el que s'haurà de fer. Així doncs, practicarem amb el text.

Cada cop que cliqueu a sobre de l'opció EDITEU, apareixerà una barra d'eines a la part superior perquè pugueu editar el contingut. Aneu fent proves!!!! I sobretot recordeu GUARDAR-HO TOT!!!!

En endavant...Ja podeu anar creant més pàgines amb l'opció de la barra dreta superior "Pàgina nova". Poseu-li nom i editeu-la.
Recordeu la barra d'eines d'edició us permet posar vídeos, imatges, arxius i taules en aquest espai.

Us suggerim que per la vostra unitat didàctica i/o activitat experimenteu amb tots aquells recursos i eines digitals que hem anat veient aquests dies: wallwisher, google docs, spicy nodes, etc.

BONA FEINA!!!!!!